Behandlinger og priser

Fodbehandling 1 time. Pris 435kr
Aromatisk fodbad, negleklip og fræsning af evt. fortykkede negle, oprensning af neglefals, afretning af negle hjørner, beskæring af hård hud og evt. ligtorne, massage af læg og fod.

Delbehandling 15 minutter. Pris 175kr
Eftersyn, oprensning af betændelse ved nedgroet negl, fjernelse af ligtorn ELLER beskæring af en fodvorte og evt. påføring af eget vorte middel.

Delbehandling 45 minutter. Pris 335kr
Aromatisk fodbad, negleklip og fræsning af evt. fortykkede negle, oprensning af neglefals, massage af læg og fod ELLER aromatisk fodbad, beskæring af hård hud og evt. ligtorne, massage af læg og fod.

Journaloptagelse. Pris Gratis
Udføres kun første gang. Det er lovpligtigt for statsautoriseret fodterapeuter at føre journal. Journalen indeholder bla. fodstatus, anamnese og behandlingsplan.
 Journalen er et vigtigt redskab for planlægning af din behandling.
Jævnfør Sundhedsloven  er jeg underlagt tavshedspligt, så dine oplysninger er fortrolige. 

Lakering af negle. Pris 75kr
Lakering af negle med alm. lak i forbindelse med fodbehandling. Du er velkommen til at medbringe din egen negle lak eller vælge en i klinikken. Kom gerne i åbne sko hvis muligt.

Lakering af negle med gel lak. Pris 175kr
Lakering af negle med Gel lak i forbindelse med fodbehandling. Gel lak hærdes med UV lampe og holder minimum 3 uger.

Gavekort
Udstedes på behandling eller valgfrit beløb

Afbud
Afbud skal ske senest dagen før ellers kan der blive pålagt et gebyr.

Inden du betaler
Er du medlem af sygeforsikringen Danmark gruppe 1 eller 2, har du mulighed for tilskud til fodbehandling. Læs mere her . Jeg indberetter oplysninger om din behandling direkte til Danmark.

Er du pensionist, kan du søge om helbredstillæg i din kommune. Dette skal søges inden behandling på klinikken. Tillæget bliver beregnet på baggrund af din formue.
Bor du i Aalborg kommune søger du her.

I klinikken kan der betales kontant eller med mobile pay